Contact: 0747045685

citstolnici@yahoo.ro

Informatii

Lista reţelei naţionale de centre de informare şi promovare turistică

 

DETALII +

Obiective turistice

Program şi tarife ale obiectivelor turistice

DETALII +

Obiceiuri

Calendarul evenimentelor culturale, datinilor şi obiceiurilor

DETALII +

Clima

Din punct de vedere climatic, comuna Stolnici se încadrează în zona temperat continental, caracterizându-se printr-un regim termic modest, având o temperatură medie anuală de peste 10 grade C, cu ierni geroase şi veri călduroase, cu precipitații medii anuale de sub 600 mm.

În ceea ce priveşte calitatea aerului, în conformitate cu Ordinul Ministrului Mediului şi Gospodăririi Apelor nr 348/2007 privind aprobarea încadrării localităŃilor din cadrul Regiunii 3 în liste, potrivit prevederilor Ordinului nr. 745/2002 privind stabilirea aglomerărilor şi zone lor pentru evaluarea calității aerului în România, comuna Stolnici este cuprinsă în lista zonelor unde nivelul concentrației pentru dioxid de sulf, dioxid de azot şi oxizi de azot şi pulberi în suspensie este mai mic decât valoarea limită, dar se situează între aceasta şi pragul superior de evaluare, nivelul concentrației pentru plumb, monoxid de carbon şi benzen este mai mic decât valoarea limită, dar nu depăşeşte pragul inferior de evaluare.

Utile

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine persoanelor care au iniţiat pagina web

Toate informaţiile privind Programul Național de Dezvoltare Rurală furnizate prin acest site sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării.

Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteţi să vizitaţi pagina de internet a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.