Contact: 0747045685

citstolnici@yahoo.ro

Informatii

Lista reţelei naţionale de centre de informare şi promovare turistică

 

DETALII +

Obiective turistice

Program şi tarife ale obiectivelor turistice

DETALII +

Obiceiuri

Calendarul evenimentelor culturale, datinilor şi obiceiurilor

DETALII +

Galerie foto

Populatia / Economia Comunei Stolnici


POPULAȚIA

Populaţia comunei Stolnici înregistrată la recensământul populaţiei şi al locuinţelor ce a avut loc în anul 2002 este de 3833 locuitori, din care 137 locuitori de etnie rromă, înregistrându-se un număr de 1595 gospodării ale populaţiei.

ECONOMIA

Comuna Stolnici face parte din zona de influență a municipiului Pitești și a orașului Costești. Profilul economic al localităților comunei, conform P.A.T.J., determină o funcțiune economică mixtă reprezentată prin industrie, agricultură și silvicultură. În agricultură, principalele ramuri sunt: cultivarea plantelor, a cerealelor si silvicultura, deci satele au funcțiunea dominantă primar agrară.


Utile

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine persoanelor care au iniţiat pagina web

Toate informaţiile privind Programul Național de Dezvoltare Rurală furnizate prin acest site sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării.

Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteţi să vizitaţi pagina de internet a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.