Contact: 0747045685

citstolnici@yahoo.ro

Informatii

Lista reţelei naţionale de centre de informare şi promovare turistică

 

DETALII +

Obiective turistice

Program şi tarife ale obiectivelor turistice

DETALII +

Obiceiuri

Calendarul evenimentelor culturale, datinilor şi obiceiurilor

DETALII +

Bine ati venit pe site-ul centrului de promovare si informare turistica Stolnici

CLIPT STOLNICI


Centrul de Informare Turistică Stolnici este înfiinţat în Căminul cultural din comuna Stolnici, sat Fâlfani, judeţul Argeş. Acesta se află în centrul satului Fâlfani, într-o zonă cu circulaţie intensă. Din punct de vedere al circulaţiei, accesul la amplasament, atât cel pietonal, cât şi cel auto, este asigurat din drumul judeţean DJ 679.

Comuna Stolnici este identificată în secţiunea a VIII-a - zone cu resurse turistice din Planul de Amenajare a Teritoriului Naţional (Ordonanţa de Urgenţă nr. 142 din 28 octombrie 2008 privind aprobarea Planului de amenajare a teritoriului naţional,„Secţiunea a VIII-a Zone cu resurse turistice”, Anexa nr. 1 „Unităţi administrativ teritoriale cu resurse naturale şi antropice mari şi foarte mari”, cu modificările şi completările ulterioare). Astfel, conform Legii nr. 190/2009 pentru aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 142/2008,Stolnici este o comună cu concentrare mare de resurse antropice.

Utile

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.

Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine persoanelor care au iniţiat pagina web

Toate informaţiile privind Programul Național de Dezvoltare Rurală furnizate prin acest site sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării.

Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteţi să vizitaţi pagina de internet a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.